Sremska Mitrovica – Kutija za dobrovoljne priloge u koju su svi građani mogli da prilože novčanu pomoć za lečenje naše sugrađanke Dragane Jovanić u subotu je ukradena.

Kutija nazvana „Za Draganin korak“ koju je u novembru mesecu postavila Draganina prijateljica, u samom centru grada ispred radnje „Domis enterijeri“ bila je samo jedna od nekoliko kutija koje su postavljene po gradu i u nekoliko lokala. Ova kutija nije jedina koja je bila na meti lopova, jer su tokom prošle godine čak dve kutije za dobrovoljne priloge namemenjenh za lečenje Dragane opljačkane, ali je jedina koja je celokupno odneta.

kutija

Prema rečima Dragane Jovanić za krađu kutije saznala je nakon vikenda, a ceo slučaj je tek danas prijavljen policiji.

„Kada mi je javljeno da je kutija ukradena ostala sam bukvalno u šoku, potpuno zatečena i razočarana“, rekla je Jovanić i dodala da se nada da će počinioci biti otkriveni s obzirom da je kutija ukradena u samom centru grada, a da tu pojedini lokali imaju video nadzor.

drag

Dragana Jovanić je 2009. godine doživela saobraćajnu nesreću, čija je posledica kvadriplegija, odnosno oduzetost sva četiri ekstremiteta i od tada do danas, ova mlada i lepa devojka vezana je za krevet. Tretman matičnim ćelijama košta 10.000 evra. Do sada Dragana je imala jedan tretman, a po preporuci lekara drugi tretman bi trebao da se obavi u aprilu mesecu ove godine.

Možda Vam se svidi i