Sremska Mitrovica – Direkcija za izgradnju Grada Sremska Mitrovica ove godine iz svog budžeta izdvojila je ukupno 6,5 miliona dinara za održavanje javne rasvete u gradu i okolnim selima.

Trenutno su u toku radovi na rasveti u naselju Kolonija u Mačvanskoj Mitrovici. Ukupno četiri kompletno nove svetiljke će biti postavljene, a na pet starih će biti postavljeno novo osvetljenje.

Pored radova na rasveti u ovom delu Mačvanske Mitrovice, obimniji radovi su u toku i u naselju KP Dom u Mesnoj zajednici „22. avgust“ u Sremskoj Mitrovici.

rasveta macvanska mitrovica

U ovom mitrovačkom naselju u kojem staro osvetljenje nije menjano nekoliko decenija biće postavljeno ukupno 35 kompletno novih svetiljki. Postavljenje ovih svetiljki se takođe realizuju u okviru planiranog godišnjeg održavanja javne rasvete.

Ukoliko građani imaju problema sa uličnom rasvetom, iz Direkcije za izgradnju grada objašnjeno je da je potrebno da zahtev sa pritužbom građani upute svojim mesnim zajednicama ili mesnim kancelarijama i da obavezno u pritužbi tačno navedu o kojoj svetiljci je reč kako bi Direkcija za izgradnju grada Sremska Mitrovica ili JKP „Komunalije“ u što kraćem vremenskom periodu otklonile kvar.

rasveta

Možda Vam se svidi i