Sremska Mitrovica – U sremskomitrovačkom naselju „Matije Huđi“ završeni su radovi na popravci dela trotoara koji vodi od vrtića “Bubamara” do Zmajeve škole i dela trotoara u Ratarskoj ulici.

Kako je najavljeno iz Mesne zajednice, radovi se nastavljaju, i do kraja godine biće popravljen i drugi deo trotoara u Ratarskoj ulici.

slika2

„Urađeno je sve što je planirano, međutim, s obzirom da nije potrošen sav novac koji je namenjen za ove radove, savet MZ je odlučio da preostalu sumu utroši na rešavanje problema sa liste pririteta“, rekla je Gordana Tepavac.

Ona je dodala da su se građani koji žive u ovom mitrovačkom naselju najviše žalili na loše i nebezbedne trotoare, i da će do kraja 2015. godine biti saniran i drugi deo trotoara u Ratarskoj ulici, preko puta Zmajeve škole pa sve do semafora, kao i plato ispred jaslica.

slika3
Takođe, MZ „Matije Huđi“ izdvojila je dodatna novčana sredstva za sanaciju opreme za decu- ljuljaški i klackalica, koje su u izuzetno lošem stanju.

„Izdvojili smo dodatnih 100.000 dinara za popravku i farbanje dotrajalih ljuljaški i klackalica koje se nalaze na teritoriji MZ „Matije Huđi““, rekla je Tepavac.

U okviru predviđenih radova za 2015. godinu, postavljene su i nove kante za smeće u parnom delu naselja a do kraja godine biće postavljene i nove kante za smeće u neparnom delu naselja.

„Naselje „Matije Huđi je jedno od frekventnijih u gradu i kroz njega svakodnevno prolazi zaista veliki broj ljudi, posebno u delu ulice Stari šor. Kante za smeće postoje ali njihov broj nije dovoljan u odnosu na broj ljudi koji prolazi ovim delom grada“, rekla je Gordana Tepavac,
dodajući da će postavljanjem kanti za smeće biti rešen veliki problem odlaganja smeća sa kojim su suočeni.

Možda Vam se svidi i