Sremska Mitrovica – Ove godine na 37. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu po prvi put Srem će predstavljati ujedinjene turističke organizacije svih sedam sremskih opština.

Na sastanku koji su pre nekoliko dana održali predstavnici turističkih organizacija opština Srema dogovoren je zajednički nastup na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma, kojima će se pridružiti i dve opštine koje prema rečima Tanje Poznić, direktora Turističke organizacije Sremska Mitrovica, ne pripadaju Sremu, ali su sremskim opštinama vrlo bliske i slične. Radi se o opštinama Beočin i Sremski Karlovci.

sajam-turizma

Poznić je rekla da je zainteresovanost za zajednički nastup na Sajmu je bila veliko i da su sve turističke organizacije vrlo ozbiljno shvatile priliku da kroz saradnju sa drugim opštinama predstave ono najbolje i najzanimljivije iz svojih mesta.

Na sajmu će svaka od ovih devet opština imati sopstvenu ponudu, koja će biti u sklopu jedne jedinstvene ponude Srema.

Na štandu broj 4031 u hali 4 gde će biti predstavljena turistička ponuda Srema, svi zaiteresovani postioci moći će da se upoznaju sa kulturno, tradicionalnom, etno i gastronomskom ponudom Srema.

37. Međunarodni sajam turizma ove godine trajeće četiri dana i to od 19. do 22. februara.

Možda Vam se svidi i