Sremska Mitrovica – Grupa Spunk iz Sremske Mitrovice izabrana u TOP 15 u takmičenju bendova Converse Rubber Tracks.

10708759_943190229055111_8388045443635808520_o
Više od 100 bendova iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore prijavilo se na Converse Rubber Tracks takmičenje, a online glasanjem fanova odabrano je top 15 finalista.

Online glasanje bilo je moguće na sajtu rubbertracks.converse.rs, a kako su saopštili organizatori, fanovi su odlučili da u finalni deo ovog takmičenja uđu osim Spunka iz Sremske Mitrovice i Raskid 13 (Pančevo), Cloud Town (Skoplje), Anita Iličić Band (Kikinda), Violeta (Beograd), Harpun (Novi Sad), Rok u ponoć (Bajina Bašta), Sajzerbiterlemon (Beograd), Spunk (Sremska Mitrovica), June (Skoplje), Vizija (Skoplje), Këpurdhat (Tetovo), Morebit (Maglaj), Robini Hudovi (Banja Luka) , Otg feat Plastik Zapp a (Kiseljak) i Das Rage (Vukovar).

Sada se nastavlja borba muzičara za glavnu nagradu Converse Rubber Tracks takmičenja – snimanje muzike u novosadskom Studiju M, koji je deo naše medijske kuće! O daljem toku takmičenja odlučiće Mirela Priselac Remi iz Elementala, Vladimir Radusinović Radule iz Atheist Rapa i Marko Šelić Marčelo, koji čine stručni žiri.

Pred njima je izazov da od 15 žanrovski različitih bendova izaberu sedam, i to do 15. aprila, a oni će svoje umeće imati priliku da demonstriraju uživo u Studiju M.

Izabrani bendovi ili pojedinci ući će u novosadski Studio M 4. maja, kada će početi snimanje s producentima koji dolaze iz Njujorka i “ Converse Rubber Tracks “ studija iz Bruklina.

Svaki bend će provesti osam sati u studiju snimajući svoju muziku.

Spunk:  Dimitrije Beljanski – vocal, guitar Damir Tirić – drums Igor Lamesic – Lead guitar Aleksandra Marić – Bass

Možda Vam se svidi i