„Savski karneval brodova“

Sremska Mitrovica – Na Gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici, u subotu 04. jula, po prvi put biće održan „Savski karneval brodova“. Organizator manifestacije je Centar za kulturu „Sirmijumart“ u saradnji sa mitrovačkom Asocijacijom za bezbednost saobraćaja, a pod pokroviteljstvom Grada Sremska Mitrovica.

Organizator se potrudio da ovoj atraktivnoj manifestaciji na vodi prethodi kulturno-zabavni program, namenjen deci i odraslima, u kom učestvuju šminkeri, zabavljači, animatori, dečji hor i muzičari.

FLYER (1)

 

Tako je za 17 časova predviđeno oslikavanje lica, a od 17:30 posetioci će imati priliku da uživaju u programu u kom učestvuju klovnovi, pri čemu će se praviti džinovski baloni od sapunice. Od 18:15 slede akrobacije u vazduhu na košarkaškom terenu na Gradskoj plaži. Deca će imati priliku da učestvuju u javnom času salsa plesa koji počinje u 18:45 časova.

Isplovljavanje i defile plovila počinje u 19 časova, a start je kod marine u blizini naselja „29. novembar“. Dečji hor „Piccolo“ nastupa u 19:30, nakon čega će biti održan koncert kubanskog benda “Cubalcanica”.

You May Also Like