Sremska Mitrovica – Na 34. sednici Skupštine grada koja je održana danas jedna od tačaka dnevnog reda bila su imenovanja i izbori.

Na sednici je doneto rešenje o razrešenju direktora Javnog preduzeća za distribuciju prirodnog gasa „Srem – gas“ iz Sremske Mitrovice, Vladimira Sanadera, diplomiranog pravnika iz Sremske Mitrovice i njegovom imenovanju za vršioca dužnosti direktora JP „Direkcija za izgradnju grada Sremska Mitrovica“, na period od 6 meseci.

Jovan Dobrić, diplomirani inženjer mašinstva iz Sremske Mitrovice razrešen je dužnosti direktora JP „Direkcija za izgradnju grada Sremska Mitrovica“.

Dragan Vulin, diplomirani inženjer šumarstva iz Sremske Mitrovice razrešen je dužnosti predsednika Nadzornog odbora JP „Srem – gas“ iz Sremske Mitrovice i imenovan za vršioca dužnosti direktora tog preduzeća na period od 6 meseci.

Dr Duško Madžić iz Sremske Mitrovice razrešen je dužnosti člana Upravnog odbora Apoteke u Sremskoj Mitrovici i na njegovo mesto došla je dr Ljiljana Stančetić Bačvanin.

Možda Vam se svidi i