Sremska Mitrovica – Danas su zvanično počeli radovi na asfaltiranju centra u selu Salašu Noćajskom, ispred zgrade Mesne zajednice.

Kako je za radio Ozon potvrdio Dragoslav Čupić, predsednik saveta MZ Salaš Noćajski, radovi na asfaltiranju bi trebali biti završeni u narednih nekoliko dana, a sve u zavisnosti od vremenskih uslova.
Izvođač radova je sremskomitrovačko preduzeće „Putevi“. Vrednost radova iznosi oko milion dinara, a sredstva su obezbeđena iz budžeta Grada Sremska Mitrovica.

22

Uporedo sa radovima na asfaltiranju centra sela, u dvorištu mesne zajednice pravi se mali parki u kojem će biti posađeno zelenilo i cveće, postavljeno nekoliko klupa i svetiljki. Sredstva za ove radove obezbeđena su od strane JKP „Komunalije“ i JP „Direkcija za izgradnju Grada Sremska Mitrovica“.
„Veliku zahvalnost dugujemo Gradu Sremska Mitrovica, odnosno lokalnoj samoupravi koja je omogućila da se radovi na uređenju centra sela realizuju. Ovo je još jedna u nizu pozitivnih stvari za Salaš Noćajski koju je savet MZ uspeo da obezbedi u saradnji sa Gradom, sa kojim je poslednjih nekoliko godina saradnja podignuta na jedan viši nivo“, rekao je Ćupić.

33

Čupić je najavio da će savet MZ i u narednom periodu raditi na tome da se kvalitet života meštana ovog mačvanskog sela poboljša i obezbede svi potrebni uslovi za normalan život i rad.

salas

Možda Vam se svidi i