Promocija šampiona u hali „Pinki“

Sremska Mitrovica – Utakmicom 17. kola Druge Futsal lige Srbije – Vojvodina i zvanično je promovisana nova ekipa – član Super Futsal lige Srbije, ekipa Gradski klub malog fudbala „DEUS ROLOPLAST MOŠIĆ“ iz Sremske Mitrovice.

Utakmica je odigrana u nedelju 26. aprila u Sremskoj Mitrovici u Poslovno sportskom centru „Pinki“, a sastale su se ekipe „Deus“ i KMF „Viking“ iz Rume. Kao i u svih šesnaest kola do sada i u ovom kolu „Deus“ je ostvari pobedu i to rezultatom 12:1.

Pre početka meča Komesar Druge Futsal lige, Čočić Sead, uručio je pehar pobedniku lige, ekipi Deus, koja je dva kola pre kraja prvenstva obezbedila učešće u narednoj sezoni – 2015/2016 u našoj najjačoj ligi malog fudbala – Prvoj Futsal ligi Srbije.

DSCN7149

Gradski klub malog fudbala „DEUS“ osnovan je 2011. godine i za samo četiri godine prešao je sve kategorije i došao do Prve lige Srbije.

Predsednik kluba, Saša Bugadžija, Direktor kluba Ljubomir Vujčić i Sportski direktor Bratislav Dostanić, oformili su jednu sjajnu ekipu igrača malog fudbala koja je odigrala u Drugoj ligi do sada 17 utakmica i zabeležila 17 pobeda sa 126 postignutih golova i samo 20 primljenih golova što je skor od plus 106 golova nezabeležen u Srpskim fudbalskim statistikama. Ova statistika je samo jedan od pokazatelja koliko je ova sjajna generacija igrača malog fudbala ostavila neizbrisiv trag u Sremskomitrovačkom sportu.

DSCN7154

Od jeseni u hali „Pinki“ mitrovačka publika imaće priliku da gleda susrete naših najjačih ekipa u malom fudbalu.

You May Also Like