Sremska Mitrovica  – Javno preduzeće „Direkcija za izgradnju Grada Sremska Mitrovica“ u toku jedne budžetne godine odradi niz projekata, koje u zavisnosti od raspoloživih novčanih sredstava realizuje. Na žalost, neki projekti na svoju realizaciju čekaju mnogo duže od drugih.

Neki od takvih projekata jesu projekat rekonstrukcije Solarskog trga i ulica u zoni Gradske pijace, kao i projekat rekonstrukcije poslovnog prostora u ulici Vuka Karadžića, prostora popularnije poznatog kao ZKS (Zavičajni klub studenata) u Sremskoj Mitrovici.

Projektna dokumentacija za obe rekonstrukcije je već odavno završena, još početkom 2015. godine. uredno je i plaćena, ali tu se, bar za sada, završava priča. Sredstava izdvojenih za realizaciju ovih projekata nema u budžetu za 2015. godinu.

solarski trg panoramio

Kako je najavljeno iz JP „Direkciji za izgradnju grada Sremska Mitrovica“ do kraja godine očekuje se početak realizacije dva najvažnija i najveća projekta u 2015. godini, izgradnja Gradskog bazena kod Poslovno sportskog centra „Pinki“, za koji su pripremni radovi već u toku i izgradnja podvožnjaka između Fruškogorske ulice i magistralne pruge Beograd – Zagreb.

Ukoliko novčanih sredstava naredne budžetske godine bude bilo dovoljno, nije nerealno očekivati realizaciju i ova dva, ali možda i još nekih projekata koji su trenutno na čekanju.

VAŽNO: Zabranjeno je kopiranje, redistribucija i objavljivanje bilo kog dela ovog sajta bez pisane saglasnosti Ozon Media.

Možda Vam se svidi i