Sremska Mitrovica – Dvadesetjednogodišnja M.I. iz Laćarka kod Sremske Mitrovice prijavila je policiji izvesnog Dragana, za koga je na pijačnoj tezgi prodavala voće, da je pokušao da je siluje u obližnjem selu Divos.

Uplakana devojka je pre dva dana došla u sremskomitrovačku policiju i ispričala da je jedva uspela da se spase od gazde, koji je hteo da je siluje.

„Ona je rekla da izvesno vreme radi na pijačnoj tezgi i prodaje voće za osobu koju zna samo po imenu Dragan. Navela da nikada nije imala probleme s njim, ali da je primetila da je on s vremena na vreme malo više zagleda“, rekao je izvor, a prenose „Alo“ i „Telegraf“.

Dragan ju je 21. jula pozvao da u Divosu beru lubenice.

„Na njivi su nekoliko časova sakupljali bostan, a Dragan je potom predložio da odu u njegovu vikendicu, koja je u blizini, da se malo okrepe. M.I. je pristala, ali čim su ušli u kuću, on je pokušao da je poljubi. Ona ga je odgurnula, što ga je razbesnelo“, navodi isti izvor.

Počeo je da viče na nju psujući i govoreći da i ona to želi, što je navodno primetio na pijaci.

Dragan je ponovo nasrnuo na M.I. snažno je uhvatio za ruku i bacio na krevet. Devojka se uplašila i plačući molila gazdu da je ostavi na miru.

On nije reagovao na njene molbe i počeo je da svlači pantalne, kada je ona iskoristila trenutak da pobegne iz kuće.

„Pošto je trčala više stotina metara, uspela je na lokalnom putu da ustopira jedno vozilo i vrati se u Laćarak“, kaže izvor.

On dodaje da je devojka potom došla u policiju i dala izjavu o svemu što se dogodilo.
Izvor: MONDO

Možda Vam se svidi i