Sremska Mitrovica – U okviru „Dečije nedelje“, predstavnici lokalne samouprave Grada Sremska Mitrovica su posetili mališane Predškolske ustanove „Pčelica“, objekat „Maja“ u naselju Dekanske bašte i tom prilikom im poklonili igračke, knjige i didaktički materijal.

Kako je izjavila Mirjana Pjevac, načelnik Gradske uprave za obrazovanje, lokalna samouprava tradicionalno prati i podržava ovu manifestaciju u mitrovačkim vrtićima i školama.
„Gradska uprava za obrazovanje tradicionalno prati sve aktivnosti Predškolske ustanove „Pčelica“, kao i aktivnosti osnovnih i srednjih škola u Sremskoj Mitrovici. Danas smo doneli poklone mališanima koji borave u objektu „Maja“, i nadam se da će se ova tradicija nastaviti“, rekla je Pjevac.

Ona je naglasila da deca treba da nam budu važna svaki dan a ne samo u danima kada se zvanično obeležava „Dečija nedelja“.

vrtic

 

Poklone je obezbedila Gradska uprava za obrazovanje, koja svake godine izdvaja novčana sredstva namenjena za te svrhe, a ove godine finansijsku podršku dali su i roditelji mališana.

Miroslava Ilijić, direktor PU „Pčelica“ se zahvalila Gradskoj upravi za obrazovanje na današnjoj donaciji, naglasivši da je sardnja sa ovom Gradskom upravom odlična i da im svake godine pružaju podršku u svim aktivnostima PU „Pčelica“.

9

Možda Vam se svidi i