Sremska Mitrovica – U samom centru Laćarka, u prostorijma Doma kulture koje godinama unazad nisu imale namenu danas je i zvanično otvoren maloprodajni objekat „Gomeks“.

„Zadovoljan sam što smo maloprodajni objekat otvorili i u Laćarku, veliku zahvalnost dugujemo lokalnoj samoupravi koja je pomogla pri adaptaciji objekta. Mislim da će potrošači biti zadovoljni jer je naš objekat ovde identičan i onom u Zrenjaninu i objektu u Beogradu, ista je ponuda i iste su cene“, rekao je Goran Kovačević, generalni direktor preduzeća „Gomeks“ iz Zrenjanina.

gomeks1

„Otvaranje Gomeksa gledam u jednom širem kontekstu, u kontekstu davanja prilike Laćarku da ima sve sadržaje koje jedno moderno mesto koje danas – sutra treba da dobije status gradske opštine treba da ima. Objekat Doma kulture koji je do pre nekog vremena bio ruiniran i zapušten dobija sad sadržaj i sa kompletnom infrastrukturom oko njega mi imamo jedno mesto gde Laćarak dolazi u situaciju da može da pokaže mnogo više sadržaja i svom stanovništvu i onima koji ovde dolaze. Nije nama cilj ovo samo sa Laćarkom, nego i sa Mačvanskom Mitrovicom, jer smatram da moramo raditi dosta na decentralizaciji, da mnoge od komunalnih usluga spustimo na još niži nivo nego što je nivo Grada Sremske Mitrovice“, rekao je gradonačelnik Sremske Mitrovice, Branislav Nedimović prilikom otvaranja objekta.

„Gomeks“ je preduzeće koje ima 123 maloprodajna objekta na teritoriji cele vojvodine, maloprodajne objekte ima i u Mačvi, ali i u Beogradu u kojima sve ukupno radi oko 1300 radnika.

U „Gomeksu“ u Laćarku trenutno je zaposleno oko 10 radnika.

Možda Vam se svidi i