Sremska Mitrovica – U ulici Vladimira Matijevića u Sremskoj Mitrovici, trenutno su u toku radovi na asfaltiranju trotoara.
Kako kažu iz Mesne zajednice „Sutjeska“, stari tortoar je dotrajao i bilo je potrebno uraditi novi.

„Više od 20 godina je prošlo od kada je urađen trotoar koji se nalazi preko puta starog „Poljostroja“, u ulici Vladimira Matijevića. Na inicijativu građana koji žive u ovom delu grada, savet MZ “Sutjeska” je doneo odluku da sanira oštećeni trotoar“, rekla je Tatjana Trivić i dodala da će, u zavisnosti od preostale količine novca, biti asfaltiran i deo trotoara u Nemanjinoj ulici u Sremskoj Mitrovici.

u tekst

„U planu MZ „Sutjeska“ za ovu godinu je i asfaltiranje dela trotoara u Nemanjinoj ulici koji je takođe u veoma lošem stanju“, rekla je Trivić, koja je dodala da je za ove radove opredeljeno oko 675 hiljada dinara i da su novčana sredstva izdvojena iz sopstvenog budžeta.

Ona je istakla da su na inicijativu saveta ove mesne zajednice, pre izvesnog vremena završeni radovi na izgradnji prelaza na raskrsnici kod železničke stanice, a asfaltiran je i prilaz Mesnoj zajednici „Sutjeska“.

Za sledeću godinu savet ove mesne zajednice planira izgradnju dečijeg igrališta u naselju Aleja.

Možda Vam se svidi i