Sremska Mitrovica – Školi odbojke u Laćarku juče je Nenad Radmanović, koordinator Kancelarije za mlade Sremska Mitrovica uručio donaciju u vidu pet novih lopti.

Zbog velikog broja dece koja treniraju u okviru škole odbojke u Laćarku, a koja se realizuje u sportskoj sali OŠ „Triva Vitasović Lebarnik“ ova donacija, možda jeste mala, ali je izuzetno značajna.

Škola odbojke u Laćarku je samo jedna od mnogobrojnih koje postoje na teritoriji grada u ovom trenutku, pored 9 registrovanih klubova odbojke od kojih je osam ženskih i jedan muški klub, što je i dokaz ekspanzije ovog sporta u Sremskoj Mitrovici.

skola odbojke3

„U ovoj školi odbojke radi se dobro i ozbiljno, do sada je škola dala jednog reprezentativca, Aleksandru Anu Tadić, ali i još mnogo dece koja igraju po klubovima. Škola trenutno broji trideset članova i upravo zbog velikog broja dece ova donacija nam izuzetno znači“, rekao je Srđan Šulaja, trener u laćaračkoj školi odbojke prilikom preuzimanja donacije.

skola odbojke1

„Danas smo poklonili 5 lopti, možda je malo i nedovoljno, ali je svakako gest vredan pažnje kojim želimo da bar malo stimulišemo ovu decu da se i dalje bave odbojkom“, ovom prilikom rekao je Radmanović i dodao da će Kancelarija za mlade u saradnji sa Gradskom upravom za kulturu, sport i omladinu i u narednom periodu truditi da pomogne svim sportskim klubovima na teritoriji Grada Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i