Sremska Mitrovica – Radovi na uređenju atarskih puteva na teritoriji Grada Sremska Mitrovica nastavljeni su i tokom ove nedelje i do sada je realizovana prva polovina svih planiranih radova.

Prema rečima Vladimira Petkovića, načelnika Gradske uprave za urbanizam, komunalne i inspekcijske poslove Grada Sremska Mitrovica trenutno je u toku uređenje atarskih puteva u fruškogorskim selima, Bešenovu, Manđelosu, Divošu.

Do sada su sanirani atarski putevi u Jarku, Šašincima, Sremskoj Mitrovici, prošle nedelje i u Laćarku. Nakon fruškogorskih sela radovi će se preseliti u Mačvu, odnosno u nekoliko mačvanskih sela koji se nalaze na teritoriji Grada Sremska Mitrovica.

1sljuncenje

U okviru radova biće ukupno uređeno 75 kilometara puteva. Kako je ranije najavljeno iz lokalne samouprave Grada Sremska Mitrovica svi oštećeni atarski putevi na teritoriji Grada biće uređeni, što znači 25 kilometara puteva će biti pošljunčeno, a 50 km potpuno sanirano.

Sredstva koja su izdvojena iz budžeta Grada Sremska Mitrovica za radove na atarskim putevima iznose 13,6 miliona dinara. Ukupno će biti upotrebljeno 9,632 kubika šljunka, a izvođač svih radova je preduzeće “Jugokop” D.O.O iz Šapca. Radovi bi trebali biti završeni u roku od mesec dana, a sve u zavisnosti od vremenskih prilika.

VAŽNO: Zabranjeno je kopiranje, redistribucija i objavljivanje bilo kog dela ovog sajta bez pisane saglasnosti Ozon Media.

Možda Vam se svidi i