Najavljena pojačana kontrola saobraćaja

Sremska Mitrovica- S obzirom da se povodom predstojećih praznika, očekuje se masovnija poseta građana tradicionalnim izletištima u Sremu, posebno na Fruškoj gori, pripadnici policije pojačaće mere obezbeđenja svih mesta na kojima će se okupljati veći broj građana, saopšteno je iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Saobraćajna policija preduzeće pojačanu kontrolu saobraćaja, naročito putnih pravaca koji vode prema posećenijim izletištima i objektima.

Iz PU Sremska Mitrovica upozoravaju građane da za vreme praznika ne remete javni red, da ne izazivaju tuče i ne učestvuju u njima, a vozačima savetuju da poštuju sve saobraćajne propise, naročito zabrane nasilničke vožnje i vožnje pod uticajem alkohola, da voze oprezno, poštuju propisana ograničenja brzine, budu strpljivi i u slučaju zastoja, kao i da ne pretiču kolone vozila.

„Molimo izletnike da se pridržavaju preventivnih mera zaštite od požara, da vatru lože isključivo u za to predviđenim ložištima i obavezno je ugase pre povratka kući“, navodi se u saopštenju.

You May Also Like