Sremska Mitrovica – Prema podacima Uprave granične policije zadržavanja putničkih vozila na našim graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta, osim na Horgošu sa Mađarskom i Batrovcima sa Hrvatskom gde se putnička vozila na ulazu u Srbiju zadržavaju oko 60 minuta.
Vozače u Srbiji danas očekuje dobra prohodnost puteva i umeren intenzitet saobraćaja, suvi kolovozi i dobra vidljivost, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Posle podne, uglavnom u jugozapadnim i zapadnim krajevima zemlje, moguć je lokalni razvoj oblačnosti, kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Krajem dana i u toku noći u severnim krajevima povećanje oblačnosti i mestimično kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom..

AMSS je apelovao na vozače da koriste manje frekventne granične prelaze jer je turistička sezona u toku.

Prema informacijama JP Putevi Srbije na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

Danas su predviđene dve potpune obustave u saobraćaju na Autoputu E80, Niš – Dimitrovgrad (Granica sa Bugarskom), deonica od Čiflika do Staničenja, magistralni put I B reda, broj 43, od devet do 11 i od 14 do 16 časova.

Možda Vam se svidi i