Sremska Mitrovica – Da je Srbija pravi rasadnik kvalitetnih sportista već je svima dobro poznata činjenica, a da pravi sportisti ne stasavaju samo u velikim gradovima kao što su Beograd i Novi Sad dokazuje i tim koji je osvojio nacionalnu Kajmansku ligu, a u kojem u prvoj postavi igra ni manje ni vise nego čak četiri Mitrovčanina.

Ekipa The Lions u kojem igraju Miloš Martinović, Mihajlo Stracenski, Mile Ivanić i Borislav Đorđić ove godine pokorili su prvu diviziju, odnosno Kajmansku nacionalnu ligu. U takmičenje su ušli kao autsajderi, ali zatim nizom pobeda ovi momci su pokazali da se radi o jednoj zaista kvalitetnoj ekipi, što je osvojen pehar na kraju takmičenja samo i potvrdio.

1
Foto:facebook

Sva četvorica momaka u Sremskoj Mitrovici u jednom trenutku su igrala za KK “Srem”, pa nije ni slučajno da su, bez obzira što na Kajmanskim ostrvima nemaju redovno zajedničke treninge, dobro funkcionisali i bili uigrani.

U potrazi za novim životnim iskustvima, boljim i plaćenijim poslovima ova četiri mlada momka napustili su Srbiju i Sremsku Mitrovicu, zatim ponovo se sastali na sasvim drugom kraju sveta i pokazali da je naša zemlja zaista jedna sportska velesila prepuna talenata.

Možda Vam se svidi i