Košarkašice „Srema“ počinju pripreme za sledeću sezonu

Sremska Mitrovica- Pripreme za narednu sezonu ŽKK „Srem“ počinju sledeće nedelje, i tim povodom, u subotu, 16. maja, održan je prvi sastanak.

Predsednik kluba, Nikola Budošan, poželeo je mnogo sreće i dobrih rezultata u narednom periodu, a takođe je istakao da je najvažnije da su obezbeđeni svi uslovi za nesmetan rad i najavio svetlu budućnost ženske košarke u Sremskoj Mitrovici.

Trener ŽKK „Srem“, Nikola Milošević  je najavio da pripreme za narednu sezonu počinju sledeće nedelje i da je veoma zadovoljan što će imati veliki broj košarkašica u timu na raspolaganju.

U konkurenciji za prvi tim Srema za sezonu 2015/2016 nalaze se igračice: Jelena Ninković, Mirjana Kostadinović, Aleksandra Kostadinović, Tijana Plavšić, Žaklina Babić, Valerija Teodosić, Slavica Knežević, Milica Cikuša, Mirjana Panić, Suzana Nestorović, Milica Gačić, Biljana Savić, Sanja Prokopović, kao i mlade nade Olja Nadoveza, Nina Herceg, Milica Petrović, Danijela Pantić, Teodora Atanacković, Nikolina Guslov.

IMG_3765

Na održanom sastanku, košarkašice Srema su izjavile da sa velikim nestrpljenjem isčekuju početak priprema kako bi što spremnije dočekale narednu sezonu.

You May Also Like