Sremska Mitrovica – Societe Generale banka je pokrenula specijalnu akciju namenjenu svim građanima koji zaradu prenesu na račun u ovoj banci. Svima koji to učine do 31. maja, na raspolaganju su različite pogodnosti u okviru bančinog PAKETA DOBRODOŠLICE.

преузимање

Ukoliko u pomenutom periodu svoja primanja prenesu na račun u Societe Generale banci, građanima je na raspolaganju gotovinski kredit do 30.000 dinara bez kamate i bez troškova odobravanja, sa rokom otplate do 6 meseci. Sa 0 odsto kamate, klijent koji uzme kredit od 30 hiljada dinara, vratiće – 30 hiljada dinara.
Na primeru od 100.000,00 dinara kredita, vraća se 105.508,00 dinara.

Paket računa koji izaberu, koristiće besplatno tokom dva meseca, a nakon toga će i dalje imati mogućnost da ga koriste besplatno ili po umanjenoj ceni, ukoliko umesto gotovinom svakodnevne kupovine obavljaju debitnom karticom.

Ukoliko se odluče da, pored tekućeg, otvore i štedni račun, imaju mogućnost da polože do 4 hiljade evra na 4 meseca, uz nominalnu kamatnu stopu od 4 odsto godišnje.

Imajući u vidu da su kreditne kartice proizvod koji građani rado koriste, banka je omogućila svim klijentima, i novim i postojećim, da ih koriste bez troškova održavanja tokom pola godine bilo da se opredele za Masteratu, kreditnu karticu koja im daje mogućnost da plaćaju na jednake rate bez kamate, a kod partnera banke i bez ikakve provizije ili VISA Gold. VISA Gold je prestižna kartica koja svojim korisnicima obezbeđuje brojne popuste, mogućnost plaćanja na odloženo čak i bez kamate, kao i zdravstveno putno osiguranje za korisnika i njegovu porodicu, što je odličan način da klijenti koji često putuju uštede vreme i novac koji bi potrošili na kupovinu polisa.

Najzad, ukoliko po preporuci nekog od svojih zadovoljnih neko od njima bliskih osoba otvori račun u Sosijete ženeral banci, lepa iznenađenja će sačekati i starog i novog, preporučenog klijenta.

Ekspozitura Societe Generale banke u Sremskoj Mitrovici nalazi se na adresi Kralja Petra I broj 5, a sve informacije možete da dobijete i telefonom na: 022 639 120, 022 621 i 122, 022 636 620

Možda Vam se svidi i