Sremska Mitrovica – Prvo internacionalno takmičenje u fit kid-u, održaće se u hali „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici u subotu, 7. novembra sa početkom u 11:00 časova.

Učešće na takmičenju najavilo je oko 120 takmičara iz nekoliko klubova iz Srbije, Italije, Mađarske i Rumunije koji će se takmičiti u osam uzrasnih kategorija.

Slobodan Jevremović, predsednik fit kid kluba „Star SM“ iz Sremske Mitrovice, koji je domaćin takmičenja, gostujući u radiju Ozon izrazio je zadovoljstvo što Grad Sremska Mitrovica ima tu čast da organizuje Prvo internacionalno takmičenje u fitkidu, sportu koji je sve popularniji među decom.

fitkid1

„Čast mi je što sam u orgnizaciji jednog velikog sportkog događaja u našem gradu. Fit kid je sport budućnosti i Mitrovčani će u subotu imati priliku da vide nešto sasvim novo, drugačije. Takmičiće se izuzetno talentovane devojčice u sportu  koji je u ekspanziji“, rekao je Jevremović, dodajući da se nada da će Grad Sremska Mitrovica biti dobar domaćin i da će ovo takmičenje postati tradicionalno.

Prilikom takmičenja Sremsku Mitrovicu će posetiti i predsednica Međunarodne fitkid federacije Gabrijela Bodonji.

 

Možda Vam se svidi i