Festival vatrometa od 5. do 7. juna

Sremska Mitrovica – Drugi po redu Međunarodni piro – muzički festival vatrometa održaće se od 5. do 7. juna na mitrovačkom Hipodromu.

Učesnici festivala ove godine su Srbija i Bosna i Hercegovina, a tokom trajanja događaja učesnici će po drugi put u našoj zemlji izvoditi piro – muzičke vatromete raznovrsnog sadržaja.

Kao i prošle i ove godine Festival će biti obogaćen raznim sadržajima.

U petak, 5. juna sa početkom u 18:00 časova publici će se prvo predstaviti Studio za kreativni razvoj dece „Pikolo“, nakon njih nastupiće glumci pozorišta „Dobrica Milutinović“, zatim Plesni klub „Sirmium dance“, kao i folklorni ansambl. Mali vatromet namenjen deci zakazan je za 21:00 čas. Nakon malog vatrometa nastupiće Boban Rajović i Amadeus bend. Veliki vatromet zakazan je za 23:00 časa.

festival vatrometa

U subotu, 6. juna ponovo će nastupiti Studio za kreativni razvoj dece „Pikolo“, glumci pozorišta „Dobrica Milutinović“, Plesni klub „Sirmium dance“, kao i folklorni ansambl. Nakon njih Mitrovčane će zabavljati lokalna džez grupa The Gamblers, a u 23:00 časa sledi veliki vatromet. Odmah posle vatrometa atmosferu do usijanja dovešće Dejan Petrović i Big bend.

U nedelju, 7. juna, poslednjeg dana Festivala pored „Pikola“, pozorišta, PK „Sirmium dance“ i folklornog ansambla mitrovčane će zabavljati DJ Đuka i DJ Emil iz Beograda. Veliki vatromet je zakazan za 22:30 časova. Na radost mnogih Festival će ove godine zatvoriti niška grupa Galija.

You May Also Like