Fantastičnih 48 medalja karatistima „Sirmiuma“

Sremska Mitrovica – U nedelju, 17. maja u Osečini održano je prvenstvo Srbije u kareteu za sve uzrasne kategorije u katama i borbama ekipno i pojedinačno u organizaciji Karate unije Srbije i karate kluba Kaminari iz Osečine.

Na prvenstvu je čestvovalo 24 klubov sa 420 takmičara. Karatisti iz „Sirmiuma“ su osvojili 48 medalja i to: 24 zlatnih, 14 srebrnih i 10 bronzanih medalja. U generalnom plasmanu su osvojili prvo mesto sa 174 poena ispred drugoplasiranog YU karate sa 169 poena i trećeplasiranog Miloša Delića iz Bratunca sa 71 poena.

karate

 

Foto: facebook/karate klub „Sirmium“

Najuspešniji takmičari iz karate kluba Sirmium na prvenstvu Srbije su: Vuk Petrović, Konstantin Stevanović, Miloš Marić, Marko Pepelčević, Đorđe Kopčić, Milan Vlaisavljević, Bojan Ćorić, Anđela Iljčešin, Srđan Đonić, Vuk Kozlina, Vanja i Đorđe Grujić, Anja Krstić, Anastasija i Vladimir Pavlešin, Branislav Lazarević, Dunja Stanivuković, Aleksandar Sikin, Igor Spahić, Marija Nikolovski, Milica Balanac, Dušan Đorđević, Mladen Nedimović, Nikola Holjevac, Miloš Nešković, Nemanja Brodalić, Pašić Vladimir, Lopatić Jovan, Tamara Bulat i drugi.

Takmičenja koja su do sada održana u ovoj godini, su za krajnji cilj imala što bolju pripremu za odlazak na prvenstvo Evrope koje će se održati u Portugalu od 27.maja. Na prvenstvo Evrope u sastavu reprezentacije nastupiće 6 takmičara iz karate kluba „Sirmium“.

You May Also Like