Sremska Mitrovica – U cilju nastavka dobre i uspešne saradnje sa obrazovnim ustanovama Sberbanka Srbija donirala je „Mitrovačkoj gimnaziji“ nameštaj za školske nastavne aktivnosti.

Prema rečima direktora škole, Mirjane Đorđević, „Mitrovačka gimnazija“ je od Sberbanke dobila 50 različitih delova nameštaja, komoda, stolova, stolica, a donacija je uručena u januara mesecu ove godine.

gimnazija

Srđan Tupenarac, direktor Ekspoziture Sremska Mitrovica prilikom uručivanja donacije rekao je da Sberbanka Srbija i ovim gestom pokazuje svoju stalnu posvećenost društveno odgovornom poslovanju. On je dodao da u banci smatraju da je obrazovanje vrlo važno polazište za razvoj svakog pojedinca, kao i da žele pružiti podršku poboljšanju kvaliteta vaspitno – obrazovnog procesa.

„Ulaganje u obrazovanje je kreiranje trajnih vrednosti celokupne zajednice i dobrobit za sve nas koji živimo i radimo u njoj“, za kraj je rekao Tupenarac.

Kako se navodi u zvaničnom saopštenju Sberbanka Srbija nastaviće da podržava ulaganje u obrazovanje i edukaciju, u sklopu svog aktivnog društveno odgovornog poslovanja.

Možda Vam se svidi i