Sremska Mitrovica – U okviru humanitarne akcije „Jedan paketić, puno ljubavi“ koju tradicionalno organizuje Crveni krst Sremska Mitrovica ove godine novogodišnje paketiće je dobilo 50 mališana.

U realizaciju akcije, treću godinu za redom priključilo se udruženje vatrogasaca iz Južnog Velsa „Blazing To Serbia“, koji već neko vreme različitim aktivnostima pomažu ne samo Crvenom krstu Sremska Mitrovica, nego i mnogim drugim ljudima u Srbiji.

1

„Odabrali smo da pomognemo deci u Sremskoj Mitrovici zaista sasvim slučajno, prijatelj iz mog rodnog grada je posetio vaš grad još 2006. godine i nakon mog razgovora sa njim odlučio sam da i ja dođem ovde. Prvi put sam bio u Sremskoj Mitrovici u martu 2007. godine, od tada moje prijateljstvo sa vatrogascima iz Sremske Mitrovice samo raste, a eto poslednje tri godine smo uključeni i u neke aktivnosti Crvenog krsta“, rekao je Stiv Logan, komandir vatrogasne stanice u Južnom Velsu.

Novogodišnji paketići, ukupno njih 50 su uručeni deci uzrasta do 10 godina koja su korisnici prava na dodatak tuđe nege i pomoći kod Centra za socijalni rad.

6

2

5

Možda Vam se svidi i