Sremska Mitrovica – U nedelju, 6. septembra u lokalnom derbiju fudbaleri “Budućnosti” iz Salaša Noćajskog savladali su FK “LSK” iz Laćarka rezultatom 2:1. Ovo je ujedno prva, a samim tim i psihološki jako važna pobeda mlade ekipe “Budućnosti” u Novosadsko sremskoj ligi.

Utakmica je odigrana na terenu FK “Budućnosti” u Salašu Noćajskom pred oko 350 gledalaca. Strelci golova za “Budućnost” bili su Milovanović u 43. minuti i Jeftić u 70 minuti. Oba gola postignuta su sa bele tačke. Strelac jedinog gola za “LSK” bio je Rajić u 13. minuti.

buducnost

“Ovo je veoma bitna pobeda za nas, pobeda za beg sa dna tabele. Konačno nam se isplatio dobar rad na treninzima i malim delom smo nadoknadili brojne promašene šanse u predhodnim utakmicama. Što se tiče same utakmice koja nije bile najlepša za gledanje jer je obilovala grubim duelima, što dokazuju brojni žuti kartoni i jedan crveni koji je dodeljen, nije dobro počela za nas, primili smo gol u prvom poluvremenu, ali smo se skupili, krenuli na sve ili ništa i to nam se isplatilo”, nakon utakmice rekao je Dragoslav Čupić, golman FK “Budućnosti”.

Čupić ističe da je ostvarena pobeda kolektiva i nada se da je ovo samo prva u nizu. Sledeću utakmicu fudbaleri “Budućnosti” igraće u Beškoj.

FK „Budućnost: Čupić, Simeunović, Radosavljević, Jeftić, Đukić, Bošković, Rogo, Milovanović, Grujić, Stanić, Cvijanović. Igrali su još i Marjanović, Simeunović i Mihajlović.
Trener: Ratko Grabić.

Možda Vam se svidi i