Sremska Mitrovica – Auto-moto savez Srbije, Uprava saobraćajne policije MUP Republike Srbije i Asocijacija tehničkih pregleda, organizovaće od 22 do 27. juna 2015. godine tradicionalnu preventivno-bezbednosnu akciju pod nazivom “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo”.

Ovom akcijom, vozači širom Srbije imaće mogućnost da pred nastupajuću letnju sezonu potpuno besplatno provere tehničku ispravnost svojih vozila na preko 120 linija tehničkog pregleda širom Srbije.

Tehnicki-pregled

Osnovni cilj akcije je provera tehničke ispravnosti vozila, kako bi se eventualni kvarovi blagovremeno otklonili, čime bi se ostvarili povoljni preduslovi za bezbedno odvijanje saobraćaja, a takođe i znatno povećao stepen ispravnosti vozila na našim putevima.

Uprava saobraćajne policije će tokom trajanja ove zajedničke akcije u redovnim saobraćajnim kontrolama obaveštavati vozače da mogu da iskoriste pruženu mogućnost i besplatno prekontrolišu svoja vozila.

„Veoma je važno da ovu akciju iskoristi što više vozača jer se sa brojem tehnički ispravnih vozila povećeva bezbednost saobraćaja, sprečavaju se ljudske žrtve i utiče direktno na opštu svest i odgovornost u saobraćajnoj kulturi“, piše u zvaničnom saopštenju na sajtu AMSS povodom ove akcije.

Poslovna jedinica AMSS u Sremskoj Mitrovici nalazi se u ulici Fruškogorska br. 85a, a besplatan tehnički pregled možete obaviti svakog radnog dana od 07:00 do 15.00 časova.

Možda Vam se svidi i