Sremska Mitrovica – U nekadašnjem objektu supermarketa „Idea“ u sremskomitrovačkom naselju Kamenjar otvoren je prodajni objekat AMAN.d.o.o.

Svi zaposleni koji su radili u objektu „Idea“ zadržali su svoja radna mesta, a što se tiče cena one se u novom supermarketu kreću na nivou cena drugih veleprodajnih objekata gradu.

 

aman1

*Kompanija AMAN d.o.o. osnovana je 1992. godine u Beogradu i od tada se bavi trgovinom i uslugama. Uprkos svetskoj ekonomskoj krizi, kompanija svoj bitan razvoj beleži i od 2008. godine, kada kreće sa otvaranjem i povećanjem broja maloprodajnih objekata na teritoriji opštine Beograd i u okolnim mestima.

U decembru 2010. godine otvaraju prvi od pet prodajnih objekata pod nazivom „HARD DISKONT“ u kojima je izložena roba po najpovoljnijim diskontnim cenama na tržištu. Trenutno je jedina kompanija na tržištu sa ovakvim konceptom maloprodajnih objekata.

U junu 2012. godine kompanija Aman preuzima lanac „SOS Marketa“ sa maloprodajnom snagom od 30 objekata. U ukupnom broju, kompanija Aman je na kraju 2013. godine imala preko 120 maloprodajnih objekata i preko 1000 zaposlenih.

Danas je kompanija Aman sedmi prodajni lanac u Srbiji, a treći domaći lanac.

*Izvor:www.aman.co.rs

Možda Vam se svidi i