Sremska Mitrovica – Na konkurs “Saznali na seminaru i primenili u praksi”, koji je prošle godine u maju mesecu raspisao Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, i koji je bio otvoren do oktobra prošle godine, rad vaspitača predškolske ustanove “Pčelica” iz Sremske Mitrovice, Slobodanke Grčić ušao je u uži izbor, među 15 najboljih u Srbiji.

Pravno učešća na konkursu imali su svi zaposleni u prosveti, tačnije vaspitači,učitelji, profesori, nastavnici i stručni saradnici. Svi koji su pohađali seminare mogli su da napišu koja znanja su stekli na seminaru i kako su ih primenili u praksi.

“Moj rad, koji sam danas prezentovala, pred komisijom u Zavodu za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja novi naziv “Primena znanja stečenog na onlajn seminaru – alati za e-učionicu. Tu sam predstavila programe i metode koje sam naučila na seminaru, a koje sam zatim i primenila u praksi”, rekla je Slobodanka Grčić.

IMG_5009

“Kao direktor „Pčelice“ mogu da kažem da sam zaista ponosna što u svojim redovima imamo ovako kreativne i kvalitetne vaspitače kao što je Slobodanka i što je njen rad ušao među najbolje radove iz čitave Srbije. Za “Pčelicu” ovaj uspeh je izuzetno važan, jer pored promocije naše predškolske ustanove mi pokazujemo koliko ulažemo u unapređivanje vaspitno – obrazovnog rada sa decom”, rekla je Biljana Cvijetić, direktor PU “Pčelica”.

Rezultati konkursa biće poznati u ponedeljak, 19. januara.

Možda Vam se svidi i