Zabrinuti radnici i vlasnici radnji u ulici Kralja Petra I

Sremska Mitrovica – Radovi u ulici Kralja Petra I počeli su pre samo nekoliko dana, a radnici i vlasnici radnji koje se nalaze u pomenutoj ulici već osećaju promene.

„Promene se odmah osećaju, ali ne pozitivne, narod svakako nema para i kupuje sve manje, ali sada kada je deo ulice zatvoren za saobraćaj i donekle nepristupačniji za pešake, već se oseti pad prometa“, rečeno nam je iz apoteke koja se nalazi u ulici Kralja Petra I, u delu ulice u kojem su radovi u punom jeku.

„Ulica jeste zatvorena za saobraćaj, ali trotoar je i dalje u funkciji, međutim osim onih kojima je ovo redovna trasa, koji zive ili rade u ovom delu teško da će neko da zaluta i obiđe radnje koje se nalaze u delu ulice u kojima se odvijaju radovi. Ako se već sada, samo nekoliko dana od kada su radovi počeli oseti pad prometa, kako li će tek biti u narednom periodu kada veliki broj ljudi ide na godišnje odmore, putuje?“, zabrinuta je radnica jedne od radnji.

Neki od vlasnika radnji koje se nalaze u ulici Kralja Petra odlučili su se i da svoje radnje zatvore, kako ne bi bili u novčanom gubitku.

U jednoj od radnji pored zabrinutosti o daljem radu lokala, izražavaju i nezadovoljstvo zbog počečenih stabala lipa koja su im pravila hlad i pomagala u borbi protiv letnjih vrućina.

Deo ulice Karalja Petra Prvog biće zatvorena za saobraćaj do 26. avgusta, a do tada već će se videti posledice koje je jedan izuzetno važan projekat za Sremsku Mitrovicu ostavio na pojedince čija radna mesta su upravo u delokrugu tog projekta.

You May Also Like