Sremska Mitrovica – U periodu od četvrtka, 28. do subote 30. avgusta u organizaciji Regionalne privredne komore Zrenjanin, Opšteg udruženja preduzetnika Zrenjanin i Turističke organizacije opštine Zrenjanin po XV put će se održati Sajam preduzetništva „INOCOOP 2014“ u Zrenjaninu.

Sajam „INOCOOP 2014“ će se realizovati u dve celine – opšteg izložbenog dela u kojem će nastupiti brojna preduzeća i organizacije iz različitih branši i specijalizovanog izložbenog dela pod nazivom „Made in Banat“ u kojem će svoje proizvode izlagati proizvodjači čiji proizvodi budu nosioci brenda „Made in Banat“.

Sajam svojim izlagačima, omogućuje pristup tržištu Regiona, Vojvodine i Srbije smanjujući troškove i vreme koje provode u potrazi za novim tržištima.

Sremska privredna komora već godinama unazad organizovano nastupa na ovoj sajamskoj manifestaciji. Tako i ove godine svi zainteresovani za učešće na zajedničkom štandu Sremske privredne komore mogu potvrditi svoje učešće na telefon 022 610 778. Učešće za sve sremske privrednike je besplatno.

Možda Vam se svidi i