SPOT: “Provokacija“: Sara Jo i “Mali Budo bend“

Sremska Mitrovica – Mitrovčani će već ovog vikenda moći da pogledaju film “Mali Budo”, koji će biti prikazan u dva termina, u hali “Pinki” u Sremskoj Mitrovici.  Prodaja karata za film je počela i zainteresovanost građana je velika.
Posle premijere u Beogradu krajem septembra, film je krenuo u promociju kroz Srbiju. Već 11. oktobra “Mali Budo” se prikazuje u Sremskoj Mitrovici.
Pre početka prikazivanja filma u Sremskoj Mitrovici, publika ima priliku da pogleda i muzički spot “Provokacija” iz filma “MALI BUDO” u izvođenju Sare Jovanović (Sara Jo) i Marka J. Kona. Spot je urađen proteklog vikenda u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu. “MALI BUDO BEND” svira u pozadini, a članovi benda su glumci iz filma: Petar Strugar, Stefan Bundalo, Marko J. Kon, Slaviša Čurović i Jelena Rakočević Cekić.

Film “Mali Budo” do sada je pogledalo preko 150 000 gledalaca.
Ukoliko želite da pogledate komediju sa rekordnim brojem nasmejane publike, savetujemo vam da nabavite vašu kartu što pre.
Prva projekcija počinje u 19:00, a druga projekcija filma u 21:00 sat.
Cena ulaznice iznosi 250,00 dinara, a karte se mogu kupiti u kafiću “PINKI” od 07: 00 do 23:00 časa ili na sam dan projekcije na blagajni PSC “PINKI” OD 15:00 do 19:00 časova.

You May Also Like