Sremska Mitrovica – Grad Sremska Mitrovica juče je bila domaćin upravnom odboru Sportskog saveza Srbije, koji je u Gradskoj kući održao svoju redovnu sednicu.

IMG_1456

Ispred grada Sremska Mitrovica svim prisutnim obratio se Zoran Miščević, koji je izrazio zadovoljstvo što je Sportski Savez Srbije odabrao Sremsku Mitrovicu za održavanje ove sednice i što se naš grad navodi kao dobar primer kako jedan Sportski savez grada treba da izgleda i funkcioniše.

„Obaveza nas koji smo u lokalnoj samoupravi jeste da pokušamo da u što većoj meri pomognemo sportu, da prepoznamo sport, vrhunski sport, da prepoznamo sve vrednosti koje bavljenje sportom donosi. Dolaskom Sportskog saveza Srbije u naš grad ukazna nam je velika čast i mogućnost da upravo iz Sremske Mitrovice ka Srbij krene jedna pozitivna informacija, informacija da je Mitrovica grad sporta”, rekao je Miščević.

IMG_1458

Predsednik Sportskog saveza, Aleksandar Šoštar, ovom prilikom je izjavio da već tradicinalno Sportski savez Srbije svoje sastanke održava kako u Beogradu, tako i van njega i da se do sada ta prkasa pokazala kao dobra, tako da će i u budućnosti nastaviti sa održavanjem sednica u gradovima širom Srbije.

IMG_1460

Sportski savez Sremske Mitrovice na ovoj održanoj sednici predstavljali su Nemanja Crnić, generalni sekretar Sportskog saveza grada Sremska Mitrovica, predsednik upravnog odbora Jovica Savić, kao i neki od članova odbora.

ova slika

Možda Vam se svidi i