Sremska Mitrovica – Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Sremska Mitrovica organizuje sajam zapošljavanja, u četvrtak 22. maja, u periodu od 11:00 do 13:00 časova, u Poslovnom sportskom centru „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici.

Ovo je prvi sajam zapošljavanja u Sremu ove godine, na kojem će nezaposlena lica imati priliku da se predstave i predaju radne biografije poslodavcima na tritoriji grada Sremska Mitrovica.

Ovaj sajam je dobar primer saradnje Lokalne samouprave, poslodavaca i NSZ Filijale Sremska Mitrovica u cilju rešavanja problema nezaposlenosti.

Na sajmu zapošljavanja u Sremskoj Mitrovici učešće je prijavilo 20 poslodavaca koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem više od 100 radnika, traže se: magacioneri, prodavci, refereti nabavke, radnici u proizvodnji, monteri centralnog grejanja, radnici metalurške struke, stakloresci, šivači, bravari, limari, električari,diplomirani ekonomisti, diplomirani pravnik, diplomirani građevinski inženjer, menadžer, računovođa, knjigovođe, zavarivači, programer, vozači teretnog vozila, prodavci.

Cilj sajma zapošljavanja je direktno susretanje ponude i tražnje, kao i promocija nezaposlenih lica određenih znanja, veština i zadovoljenje kodarovski potreba poslodavaca.

Pozivaju se sva nezaposlena lica koja žele da posete sajam zapošljavanja da se jave svojim savetnicima za zapošljavanje.

Možda Vam se svidi i