Raspored smena u srednjim školama

Sremska Mitrovica – Od sutra kreće nastava u svim srednjim školama u Sremskoj Mitrovici.

Nastava u pet srednjih škola odvijaće se po redovnim rasporedima. U ekonomskoj školi „9. maj“ i „Mitrovačkoj gimnaziji“ u prvu smenu dolaze učenici prvog i trećeg, dok u drugu smenu dolaze učenici drugog i četvrtog razreda.

U srednjoj „Prehrambenoj i šumarskoj školi“ šumarski smer ima nastavu u prvoj smeni, dok u drugu smenu dolaze učenici sa hemijsko – prehrambenih smerova.

Prema rasporedu nastave u srednjoj tehničkoj školi „Nikola Tesla“ u prvu smenu dolaze učenici sa elektro smerova, dok u drugu smenu dolaze učenici sa mašinskih smerova.

U srednjoj medicinskoj školi „Draginja Nikšić“ nastava će se odvijati prema utvrđenom rasporedu, prva i druga godina prepodnevna smena, treća i četvrta godina poslepodnevna smena.

U srednjoj muzičkoj školi “Petar Krančević” u prvoj smeni nastavu će imati učenici drugog i četvrtog razreda, dok se u drugoj smeni nastava održava za učenike prvog i trećeg razreda.

Obaveštenje za maturante muzičke škole: Godišnji ispiti održaće se 4. juna – instrumentalni kontrapunkt, 5. juna – etnomuzikologija.

You May Also Like