Sremska Mitrovica- U Planinskoj ulici u naselju ,,Šalabara” u Sremskoj Mitrovici, u toku su radovi na obnovi jednog dela trotoara, starog preko 40 godina.

Na inicijativu građana koji žive u ovom delu Sremske Mitrovice, kao i članova Mesne zajednice „22. novembar“, deo trotoara, u dužini od 280 metara biće obnovljen do kraja sledeće nedelje.

IMG_1350

IMG_1353 (1)

„Trotoar koji je star 46 godina je u izuzetno lošem stanju a deo koji će biti obnovljen je najfrekventniji i svakodnevno ga koristi jako veliki broj građana“, rekla je Dubravka Vaščanin, sekretar Mesne zajednice „22. avgust“.

Ona je dodala da su osim ovih, trenutno u toku i radovi na uređenju pijace u naseljui KPD u Sremskoj Mitrovici a planiranan je i obnova parkinga.

„Za sledeću godinu planirana je obnova drugog dela trotoara u Planinskoj ulici, a sve u zavisnosti od novčanih sredstava. Ako bude bilo potrebe radiće se deo po deo, ali je jako važno da ovaj trotoar bude saniran jer je zaista u jako lošem stanju“, rekla je Vaščanin.

Izvođač ovih radova je preduzeće „Srem plan“ iz Sremske Mitrovice, radove je finansirala Mesna zajednica „22. avgust“ uz podršku lokalne samouprave a njihova vrednost iznosi 525 hiljada dinara.

Možda Vam se svidi i