Prijem učesnika „Srem Folk Festa“

Sremska Mitrovica – Danas je u sremskomitrovačkoj Gradskoj kući održan prijem kod gradonačelnika za sve predstavnike učesnika „Srem Folk Festa“.

Na prijemu kod gradonačelnika prisustvovalo je po nekoliko predstavnika koji će Mitrovčanima za četiri dana koliko traje festival predstaviti jedan deo kulture i običaja svojih zemalja.

Gradonačelnik Sremske Mitrovice, Branislav Nedimović je pored dobrodošlice i ugodnog boravka u našem gradu koji je poželeo učesnicima, ovu priliku iskoristio i da gostima uruči poklone u vidu suvenira, kao male znake pažnje za uspomenu na vreme provedeno u našem gradu i učešće u „Srem Folk Festu“. Gosti su odgovorili istim gestom i poklonili gradonačelniku obeležja i suvenire svojih zemalja.

prijem1

Neke od zemalja učesnica Festivala nisu prisustvovali ovom prijemu s obzirom da su nakon svojih nastupa prve dve večeri morali da otputuju, ali su zato prijemu prisustvovali predstavnici Turske, Gruzije, Bugarske, Grčke, Latvije, Slovačke, Slovenije, kao i predstavnici srpske pokrajine Kosovo iz Leposavića.

prijem

You May Also Like