Sremska Mitrovica – Predstavnici lokalne samouprave i Crvenog krsta Sremska Mitrovica, danas su posetili đake prvih rezreda područnih odeljenja Osnovne škole „Jovan Popović“ i Osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki“, i tom prillikom im podelili poklon – paketiće, koje su donirali predstavnici tima Blazing To Serbia iz Južnog Velsa.

Akcija koja je počela prošle nedelje, kada su poklone dobili đaci u mačvanskim selima i Laćarku, danas je nastavljena, i mališanima u fruškogorskim selima je podeljeno 53 paketića, od kojih 28 devojčicama i 25 dečacima.

Paketići su sadržali  igračke, školski pribor, garderobu i mnoge druge zanimljive stvari namenjene deci uzrasta od 6 do 8 godina.

„U sklopu akcije donacije paketa iz Južnog Velsa, danas smo obišli fruškogorska sela i obradovali mnoge mališane“ , rekao je Željko Novaković, načelnik Gradske uprave za zdravstvenu, socijalnu i zaštitu životne sredine, koji je najavio da će ova akcija biti nastavljena i sledeće nedelje“.

Trivunović Ranko, predsednik Mesne zajednice Manđelos, se zahvalio lokalnoj samoupravi, Crvenom krstu i prijateljima iz Južnog Velsa koji su poslali poklon – paketiće i omogućili da se ova akcija uspešno sprovede.

 

IMG_0624

You may also like