U Sremskoj Mitrovici će biti pretežno oblačno, vetrovito i hladno. Vetar će biti umeren, povremeno jak severni i severozapadni

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, vetrovito i hladno, mestimično sa snegom uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača i stvaranje snežnih nanosa narocito u planinskim predelima, saopštio je Republički hidro-meteorološki zavod.
Sredinom dana na severu i zapadu, do kraja dana i u ostalim krajevima očekuje se slabljenje i postepeni prestanak snežnih padavina. Vetar će biti umeren, povremeno jak severni i severozapadni. Jutarnja temperatura biće od minus 6 do minus 2, najviša dnevna od minus 3 do 0 stepeni.

I u Sremskoj Mitrovici će biti pretežno oblačno, vetrovito i hladno. Vetar će biti umeren, povremeno jak severni i severozapadni. Dnevna temperatura biće oko minus -3.

vreme

Prema izgledima vremena za sedam dana, u Srbiji će biti hladno sa umerenim i jakim jutarnjim mrazem i dnevnom temperaturom ispod nula stepeni (ledeni dani). Biće uglavnom suvo osim u planinskim predelima gde će do srede povremeno padati sneg uz dalje povećanje visine snežnog pokrivaca.

Za vikend se očekuje prolazno naoblačenje sa snegom i u nižim predelima.

Možda Vam se svidi i