Nova cena gasa

Sremska Mitrovica – Nadzorni odbor Javnog preduzeća za distribuciju prirodnog gasa “Srem-gas“, na Sednici održanoj 7. oktobra, doneo je Odluku o promeni cene prirodnog gasa za javno snabdevanje, koja će se primenjivati od 1. novembra tekuće godine.

SLIKA 3 (1)

Cena prirodnog gasa za javno snabdevanje iskazana je po tarifama utvrđenim Metodologijom za određivanje cene prirodnog gasa za javno snabdevanje, po kojoj nova cena gasa za kategoriju domaćinstva iznosi 48,35 dinara po sm³, dok za kategoriju privreda nova cena iznosi od 45,33 din/sm³ do 46,02 din/sm³, u zavisnosti od kategorije.

Ovom Odlukom utvrđena je cena prirodnog gasa za javno snabdevanje krajnjim kupcima priključenim na sistem za distribuciju prirodnog gasa JP „Srem-gas“ Sremska Mitrovica. U kategoriji domaćinstva nova cena primenjivaće se od 15. novembra, dok će se cena za kategoriju privreda primenjivati od 1. novembra.

SLIKA 1

SLIKA 2

 

Odluka o promeni cene gasa, po dobijanju saglasnosti Agencije za energetiku Republike Srbije, objavljuje se u Službenom glasniku Republike Srbije, a primenjuje se od 1. novembra 2014. godine.

You May Also Like