Na Dan grada zvanično puštanje u saobraćaj ulice Kralja Petra I

Sremska Mitrovica- Svi radovi u ulici kralja Petra I u Sremskoj Mitrovici biće završeni do kraja iduće nedelje, poručuju iz Javnog preduzeća Direkcija za izgradnju grada Sremska Mitrovica.

“Radovi teku predviđenom dinamikom, i svi radovi, osim sadnje novih sadnica biće završeni na vreme, do kraja iduće nedelje, kako je i planirano”, rekao je Jovan Dobrić, direktor JP Direkcija za izgradnju grada Sremska Mitrovica.

“Sadnice ne mogu da se sade pre sredine meseca novembra jer za to postoje određeni uslovi koji se moraju ispoštovati kako bi sadnja bila uspešna”. Sadnjom novih sadnica kompletan projekat će biti realizovan”, rekao je Dobrić.

Trenutno su u toku završni radovi na trotoaru, u zoni Doma vojske, jedan deo na raskrsnici Kralja Petra I i ulice Severni bedem kao i priprema sadnih jama u drugom delu ulice.

Takođe, završavaju se radovi na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji i semafor će biti u funkciji u petak, 24. oktobra.

“Očekuje se da će prvi deo ulice Kralja Petra I biti pušten u saobraćaj krajem ove ili početkom sledeće nedelje”, rekao je Dobrić.

On je naglasio da će kompleni radovi biti gotovi za desetak dana, kada će u saobraćaj biti pušten i drugi deo ulice.

Zvanično puštanje ulice u saobraćaj očekuje se 08. novembra, na Dan grada Sremske Mitrovice.

You May Also Like