Sremska Mitrovica – Mitrovački gimnazijalci proteklih nekoliko dana nižu uspehe na takmičenjima.

Na nedavno održanom republičkom takmičenju iz matematike, Marko Skakun, učenik II-4 razreda Mitrovačke gimnazije je osvojio III mesto, Mladen Grujičić, učenik III- 4 razreda je pohvaljen, a učestvovali su i Nikola Artukov (II-4) i Aleksandar Jovanović (IV-4).

Na okružnom takmičenju iz fizike, održanom 08. marta u Novom Sadu, plasman na državno takmičenje osvojili su: Marko Skakun, učenik II-4 razreda Mitrovačke gimnazije, Aleksandar Nedaković, učenik II razreda Mitrovačke gimnazije i Miroslav Živanović, učenik III razreda.

Na ovom takmičenju su učestvovali i učenici: Radovan Čikić, Vuk Savić i Andrej Nićković (učenici prvog razreda), Milica Đorđević, Lazar Jović i Jovan Parlić (učenici II razreda) i Miloš Galačić (učenik III razreda Mitrovačke gimnazije).

Na okružnom takmičenju iz informatike, koje je održano prošle nedelje u Mitrovačkoj gimnaziji, Branislav Vučenović, učenik II-5 razreda plasirao se na republičko takmičenje, koje će prema Kalendaru takmičenja Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja biti održano krajem marta.

Možda Vam se svidi i