Sremska Mitrovica – Večeras oko 18.30h na izlasku sa autoputa kod Sremske Mitrovice dogodio se lančani sudar u kojem su učestvovala četiri putnička vozila.

udes_noc

Na mesto nesreće izašla su četiri vatrogasna vozila sa deset vatrogasaca-spasilaca iz Rume, Sremske Mitrovice i Pećinaca.
U putničkim vozilima koja su učestvovala u udesu nije bilo priklještenih, a jedan automobil je bio prvevrnut i iz njega su povređeni izvučeni bez upotrebe sredstava za sečenje vozila.

Do nezgode je došlo usled neprilagođene brzine kretanja vozača „mazde“ koji je sustigao i udario „opel vektru“ koja se kretala u istoj traci, nakon čega su naišla još dva automobila, od kojih je jedan udario u zaustavljenu „mazdu“ a drugi se prevrnuo na krov.

U ovoj nezgodi je povređeno sedam osoba. Teške telesne povrede zadobile su četiri osobe, dok su tri lakše povređene. Šestoro povređenih starosti od 31 do 59 godina je hospitalizovano u Medicinskom centru u Sremskoj Mitrovici, dok je 79-godišnja starica prevežena u Urgentni centar u Beogradu.

Na lice mesta su izašli i pripadnici saobraćajne policije i vozila Hitne pomoći iz Rume i Sremske Mitrovice, koja su povređene transportovala u zdravstvene ustanove.

U lančanom sudaru su učestvovala tri vozila stranih registarskih oznaka i jedno iz Srbije.

You may also like