Još novogodišnjih paketića za mališane iz Laćarka

Sremska Mitrovica – Udruženje „Dete i svet“ u saradnji sa Gradskom upravom za zdravstvenu, socijalnu i zaštitu životne sredne danas su organizovali podelu novogodišnjih poklon paketa za decu u osnovnoj školi „Triva Vitasović Lebarnik“ u Laćarku.

2

„Današnja podela paketa je samo nastavak saradnje udruženja „Dete i svet“ i grada Sremska Mitrovica koja traje već nekoliko godina. Drago mi je što imamo priliku da i na ovaj način obradujemo decu na samom kraju polugodišta i da ih nagradimo za sav trud koji su do sada uložili“, rekao je Tomislav Janković, zamenik gradonačelnika grada Sremska Mitrovica.

6

Nataša Zec, direktor osnovne škole „Triva Vitasović Lebarnik“ u Laćarku iskoristila je priliku da se zahvali Gradskoj upravi za zdravstvenu, socijalnu i zaštitu životne sredine i načelniku Želju Novakoviću, kao i predstavnicima udruženja „Dete i svet“ koji su obezbedili paketiće svoj deci od prvog do četvrtog razreda.

7

Ovom prilikom podeljeno je 390 poklon paketa.

U saradnji sa raznim donatorima uprava grada Sremska Mitrovica obezbedila je određenu količinu novogodišnjih poklon paketića koji će biti podeljeni kako u školama tako i u predškolskim ustanovama, u kojima su organizovani su razni novogodišnji bazari i vašari.

9

8

You May Also Like