„Mitraya – SM Underground“

Sremska Mitrovica – Ukoliko želite da promovišete sebe i svoje stvaralaštvo „Fabrika za akciju“ poziva sve kreativne ljude da im se pridruže u projektu pod nazivom “Mitraya – SM Underground”.

„Fabrika za akciju“ počinje sa realizacijom projekta “Mitraya – SM Underground” koji će rezultirati stvaranjem web portala na kome će mesto naći svi oni koji se bave sviranjem, glumom, pisanjem, slikanjem, snimanjem kratkih filmova ili na neki drugi način pokušavaju (ili su pokušavali) da svet oko sebe učine boljim i lepšim, a žele da njihov rad bude primećen i da upoznaju rad drugih.

Sajt će se nalaziti na adresi www.mitraya.info i njegovi tvorci žele da pored toga što će sajt sadržati podatke o umetnicima različitih sfera interesovanja i umetničkog izraza, sadržati i najave dešavanja.

Cilj pokretanja ovakvog jednog sajta jeste pre svega ohrabrivanje novih stvaraoca, kao i promocija postojećih i njihovo nametanje urednicima kulturnih ustanova kao koristan resurs za formiranje kulturnih programa u Sremskoj Mitrovici.

Ukoliko želite da postanete deo projekta “Mitraya – SM Underground”, da se vaše ime i rad predstavi na sajtu potrebno je da podatke o sebi i svom radu (biografija, fotografije, linkovi…) pošalje na email adresu: fazasm@gmail.com i mi ćemo ih uvrstiti u bazu koju stvaramo.

Ovaj projekat pod imenom realizuje Neformalna grupa “Fabrika za akciju” u okviru kampanje “Mladi su zakon” Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, u saradnji sa Resurs centrom za sremski okrug, Humanitarnim uduženjem “Prijatelji”, Sremska Mitrovica.

mitraya

You May Also Like