Sremska Mitrovica – Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Sremska Mitrovica organizuje sajam zapošljavanja, u četvrtak 19. juna, u periodu od 11:00 do 13:00 časova, u Poslovnom sportskom centru „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici.

Ovo je prvi sajam zapošljavanja u Sremu ove godine na kome će nezaposlena lica imati priliku da se predstave i predaju radne biografije poslodavcima na teritoriji grada Sremska Mitrovica.
Ovaj sajam je dobar primer saradnje lokalne samouprave, poslodavaca i NSZ Filijale Sremska Mitrovica u cilju rešavanja problema nezaposlenosti.
Na sajmu zapošljavanja u Sremskoj Mitrovici učešće je prijavilo 19 poslodavaca koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem više od 100 radnika.

Postoji potreba za:

magacionerima, prodavcima, referentima nabavke, radnicima u proizvodnji, monterima centralnog grejanja, radnicima metalurške struke, staklorescima, šivačima, bravarima, limarima, električarima, diplomiranim ekonomistima, diplomiranim inženjerima mašinstva, diplomiranim pravnicima, diplomiranim građevinskim inženjerima, menadžerima, računovođama, knjigovođama, zavarivačima, programerima, vozačima teretnog vozila, prodavcima, variocima, navigatorima, frizerima.
Cilj sajma zapošljavanja je direktno susretanje ponude i tražnje, kao i promocija nezaposlenih lica određenih znanja, veština i zadovoljenje kodarovskih potreba poslodavaca.
Pozivaju se svi nezaposleni koji žele da posete sajam zapošljavanja da se jave svojim savetnicima za zapošljavanje.

Možda Vam se svidi i