Sremska Mitrovica – Sedamnaest članova sremskomitrovačkog Opštinskog udruženja za pomoć osobama sa Daun sindromom u vremenskom periodu od 17. do 22. avgusta boravili su u specijalnoj bolnici “Termal” u Vrdniku.

Sekretar Udruženja Radovan Kekić, za Ozon radio podelio je svoje utiske o boravku u specijalnoj bolnici.

“Iskreno govoreći ja sam oduševljen, ne samo je nego i svi naši članovi koji su boravili u banji, od samog prijema, pa do odlaska mi smo imali sve moguće pogodnosti koje ova specijalna bolnica pruža, odnos prema nama je bio fantastičan, zaista jedno jako prijatno iznenađenje”, rekao je Kekić i dodao da su članovi Udruženja imali na raspolaganju doktore, specijaliste koji su ih pregledali, trenere plivanja, i sve ono što je bilo potrebno da im boravak u “Termalu” bude na najvišem mogućem nivou.

Pet punih pansiona za sedamnaest članova obezbedilo je samo Udruženje uz pomoć opštinske uprave grada Sremska Mitrovica, donatora i direktora specijalne bolnice “Termal” Zorana Bošnjaka, za koga Kekić ima samo reči hvale i želju da se ovako dobra saradnja nastavi i u narednom periodu.

Na samom kraju boravka u banji “Termal” u Vrdniku organizovana je i promocija filma Igora Čolaka “I ja postojim” i time zaokružena vrlo uspešna poseta i boravak članova Opštinskog udruženja za pomoć osobama sa Daun sindromom iz Sremske Mitrovice specijalnoj bolnici “Termal” u Vrdniku.

Možda Vam se svidi i