Sremska Mitrovica – Radovi u osnovnoj školi „Slobodan Bajić Paja“ u Manđelosu koji su započeti tokom jeseni su zvanično završeni.

Nakon duže od 30 godina, učenici Osnovne škole „Slobodan Bajić Paja“ u naselju Manđelos u Sremskoj Mitrovici dobili su lepšu i funkcionalniju školu.
„Trudimo se i to nam je cilj da svoj deci pružimo podjednake uslove za rad kako u gradu tako i u selu. Ovu 2013. godinu završavamo rekonstrukcijom osnovne škole Slobodan Bajić Paja, izdvojeno odeljenje u Manđelosu. Prezadovoljna sam rezultatima koje vidimo i iskreno se nadam da će deca sada uživati u staro-novom prostoru, da će čuvati i održavati školu, a svojom mladošću i kreativnošću doprineti samo još lepšem izgledu,“ izjavila je načelnica Gradske uprave za obrazovanje Mirjana Pjevac.

Pomoćnik direktora i organizator nastave Sanja Roman je izjavila da su imali tu sreću da su Gradska uprava za obrazovanje kao i predstavnici mesne zajednice Manđelos imali sluha za probleme, uslove rada đaka i nastavnika i u ime učenika, njihovih roditelja i čitavog nastavničkog kolektiva izrazuje zahvalnost i zadovoljstvo što će se nastavak školske godine i svih narednih nastava odvijati u boljim uslovima.

U okviru rekonstrukcije i sređivanja škole izvršeni su radovi na fasadi, sređeni su zidovi i podovi. Đake će dočekati i nov nameštaj, nove klupe, nova stolarija, što bi značilo da je enterijer škole u većoj meri promenjen.

Ukupna vrednost ove investicije iznosi 3,5 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz budžeta grada Sremska Mitrovica.

IMG_0342

IMG_0350

IMG_0347

IMG_0337

You may also like