Sremska Mitrovica – Finalnom utakmicom između ekipe PVC Stolarije i ekipe Kafe Times,  koja je odigrana u subotu 12. januara završen je 25. Međunarodni futsal turnir, rezultatom 3:1 u korist ekipe PVC Stolarija.

Favorit u ovom meču bila je ekipa PVC Stolarija za koju nastupaju nekoliko reprezentativaca Srbije u futsalu, ali na opšte iznenađenje posle prve kontre ekipa Kafe došla je u vodstvo preko Jankovića i stavila do znanja svima da neće biti autsajder u ovom finalu.

Ekipe PVC Stolarija koja gaji brz i napadački stil igre od samog početka utakmice krenula je u napad, bez obzira na vodstvo ekipe Kafe i to joj je isplatilo jer su prvo preko Pršića izjednačili rezultat da bi zatim pogocima Rajića i Živića rešili utakmicu u svoju korist.Gledaoci su burnim aplauzom pozdravili pobednike turnira ekipu PVC Stolarija, jer su bili najbolji tokom celog turnira.

Pehar pobedničkoj ekipi predao je zamenik gradonačelnika Tomislav Janković, a nagradu od 500.000,00 predstavnik firme „Diznilend“.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Marko Pršić, za najboljeg golmana Alena Đokića i najstrelca Krstić Nenada, sva trojica iz pobedničke ekipe PVC Stolarija.

Jedna zabava je završena, skoro mesec dana zahvaljujući ljudima iz PSC Pinki koji su sve učinili da organizacija turnira bude na najvišem nivou, uživali su ljubitelji malog fudbala u našem gradu i okolini i zato im treba odati sva priznanja.

PVC Stolarija: Đokić, Živanović, Živić, Milosavac, Pršić, Lazić, Rajić, Šošo, Krstić, Perić.

Pobednici turnira po karegorijama su sledeće ekipe:

Kadeti: Mačva /Šabac/ u sastavu: Mitošević, Subotić, Mićanović, Đurković, Micić, Stanković, Simić, Belić, Ognjanović.

Omladinci: PVC.Stolarija /Manđelos/ Tojagić, Zeljković, Višnjić, Trniša, Malinović, Kovačević.

Stariji veterani: Agropetrol /SM/ Šarić, Jovanović, Pupovac, Ivanović, Ostojić, Đokić, Škrbić.

Mlađi veterani: Vikiliks /Ruma/ Stevanović, Pavlović, Batalo, Čestić, Petrović, Čavić, Marin, Naić, Rakić.

You may also like